Nu avslöjar vi vad ni läst mest – sista delen

Varje vecka fram tills vårt jubileum den 12 september publicerar vi vilka artiklar som har lästs mest under de här fem åren.

Nu när Beernews femte år snart är till ända är det dags att summera lite. Så vad har ni läst under de här åren? Det kommer vi att presentera i en topp 50-lista.

Totalt har nästan 15 miljoner sidor visats på beernews.se från september 2016, vilket gör oss både häpna och tacksamma. Ingen av oss kunde drömma om en sån utveckling. Och det som har lästs mest är svårt att kategorisera, för här finns både högt och lågt.

Vi har publicerat listan bakifrån för att hålla upp spänningen, men idag har vi nått toppen med de fem mest lästa artiklarna någonsin på beernews.se.

5: Ölnamnet blev för mycket för Systembolaget

På femte plats återfinns Kitty Butthole igen, det vill säga historien om hur Systembolaget stoppade Skellefteå Bryggeris öl på grund av klagande kunder som tyckte att namnet var lite väl vågat. Den artikeln har visats över 33 000 gånger.

4: Baren som har öppet till 23 även efter jul

Fjärdeplatsen handlar om en ölbar som är öppen efter klockan 23. Naturligtvis är det en pandeminartikel och den handlar om hur Folk & Friends i Stockholm inte berörs av restriktionerna. 43 337 visningar har den artikeln till dags dato.

3: Utvisas – fast han äger svenskt bryggeri

Den tredje mest lästa artikeln genom tiderna upprörde många och handlade om att Peter Lincoln nekades förlängning av sitt visum och att han därmed fick lämna landet trots att han ägde bryggeriet Brewing Költur. 48 146 personer läste den artikeln.

2: Så har Systembolaget öppet vid jul och nyår

Tvåan fick oss att inse att vi bara borde skriva om Systembolagets öppettider. Lite nesligt att ha en liten upplysningsartikel så högt på listan, men med 64 227 visningar kan vi inte ljuga.

1: Iskall – ölet som blir rekordbilligt

Slutligen nummer ett och därmed svaret på frågan om vad som lockar mest på beernews.se. Svaret är billig bärs. För den artikel som överlägset toppar listan är vår artikel om att Morgondagens släppte ölet iskall – till ett pris som gav Systembolaget skrämselhicka. Den artikeln har lästs 95 997 gånger.

 

Tidigare på listan:

Plats 50 till 46

Plats 45 till 41

Plats 40 till 36

Plats 35 till 31

Plats 30 till 26

Plats 25 till 21

Plats 20 till 16

Plats 15 till 11

Plats 10 till 6