Nu avslöjar vi vad ni läst mest del 4

Varje vecka fram tills vårt jubileum den 12 september publicerar vi vilka artiklar som har lästs mest under de här fem åren. Foto: Pixabay/Montage

Nu när Beernews femte år snart är till ända är det dags att summera lite. Så vad har ni läst under de här åren? Det kommer vi att presentera i en topp 50-lista.

Totalt har nästan 15 miljoner sidor visats på beernews.se från september 2016, vilket gör oss både häpna och tacksamma. Ingen av oss kunde drömma om en sån utveckling. Och det som har lästs mest är svårt att kategorisera, för här finns både högt och lågt.

Vi publicerar listan bakifrån för att hålla upp spänningen, idag har vi kommit till plats 35 till 31.

35: Kuppen som lurade hela ölfestivalen

Skoja aldrig om belgiskt öl, eller vad oss anbelangar gör det! För när vi skrev om det estländska bryggeriet som hällde upp 100 flaskor Westvleteren 12 på ett fat och serverade på en festival fick vi 10 956 sidvisningar.

34: Systembolaget svarar på kritik om säljstopp

På plats 34 återfinns Systembolaget igen. Den här gången handlar det om ölet Kitty Butthole som säljstoppades och Systembolagets svar på kritiken mot åtgärden. 10 963 sidvisningar gav det.

33: Ännu en öl som stoppas från bryggeriet

Säljstopp igen. Den här gången var det Amundsen som drabbades. Men orsaken var inte namnet på ölet utan det faktum att toppen flög av ett av deras öl. Och det bara dagar efter att ett annat av Amundsens öl råkat ut för samma sak. 10 985 personer läste den artikeln.

32: Så sålde Iskall – och så smakar det

Öl för fem kronor är populär läsning. 11 074 personer läste artikeln om Iskall från Morgondagens och det var inte ens den första artikeln vi skrev om det. Vi får anledning att återkomma högre upp i listan.

31: Hit går pengarna du lägger på Systemet

Öl är dyrt och därför är det kanske inte så konstigt att 11 268 läsare klickade på vår artikel som förklarar vart pengarna du betalar för din 70-kronorsneipa går. Svaret är inte bara Yakima Valley.

Tidigare på listan:

Plats 50 till 46

Plats 45 till 41

Plats 40 till 36