Om Beernews

Beernews är en satsning som startades och drivs av Ronny Karlsson, Peter Lindh och André Milsem. Beernews är helt oberoende och har inga kopplingar till några bryggerier, importörer eller pubar.

Ronny Karlsson har jobbat i många år på olika tidningar. Sportchef/nyhetschef på Motala Tidning, redaktionschef/ansvarig utgivare på Västgöta Tidningar AB och redaktionell utvecklingschef på Hallpressen är några av uppdragen. När det gäller öl har intresset funnits i snart 15 år. En färsk välhumlad IPA eller en tung fatlagrad imperial stout tillhör favoriterna, medan en amber ale måste vara riktigt bra för att kunna locka.
E-post: ronny@beernews.se

 

 
Peter Lindh (tidigare Karlsson) har en bakgrund inom journalistik och IT. Han har varit reporter, redigerare, it-ansvarig, nattchef och produktionschef på olika publikationer på Hallpressen, bland annat Jönköpings-Posten, Värnamo Nyheter, Smålands-Tidningen och ett antal gratistidningar. Drack under många år endast lager. Har kommit på bättre tankar nu och föredrar IPA och Stout av måttlig styrka.

E-post: peter@beernews.se
Telefon: 070-690 11 79
 

 
André Milsem har jobbat med sälj i över 20 år. Han har jobbat mestadels med teknisk försäljning inom IT, men har även utvecklat försäljningskoncept för butikskedjor i Norden, jobbat med inköp och hållit i seminarier och utbildningar. Han har haft ett intresse för öl i nästan 20 år, men det är först de senaste 7-8 åren som det har eskalerat mot det nördiga. Tycker om de flesta ölstilar, men blir extra glad om han får något fatlagrat surt eller mörkt.

E-post: andre@beernews.se

Telefon: 073-539 05 70