Omnipollo satsar på sin egen webshop

Gillar du Omnipollo kommer du garanterat att gilla det här. Nu öppnar man nämligen sin egen webbshop där det går att beställa en hel del öl.

Omnipollo är inne i ett expansivt skede. Under året räknar man med att nå en produktion på en miljon liter i USA, och nyligen öppnade man en bar i Göteborg. Nu är det också klart att man satsar på en webbshop där deras öl ska gå att köpa.

– Vi gillar att ha direktkontakt med våra kunder och det här blir ett nytt sätt att ha det. I sociala media är den vanligaste frågan var man kan köpa våra öl. Det är därför vi gör det här, säger Henok Fentie.

På fredag 12.00 är det premiär för sajten och det är ingen vild gissning att det kommer att vara en stor nyfikenhet då.

– Vi kommer att ha ett bra utbud av öl, och mycket av den öl som finns på vårt lager i Belgien kommer också att erbjudas i webbshopen, säger Fentie.

På det lagret samlas en hel del olika öl som bryggs på olika platser i världen. Webbshopen blir en service för många som annars har svårt att få tag på öl från Sveriges mest hyllade bryggeri de senaste åren.

– I Sverige har vi Systembolaget där det i alla fall brukar gå att få tag på tre-fyra öl från oss. Men på många andra håll ser det inte ut så. Det finns små fickor med entusiaster runt om i världen och det här ska underlätta för dom som gillar vår öl.

Henok Fentie och de övriga på Omnipollo hoppas på feedback på shoppen från start. Målet är att den ska vara bra redan på fredag, men det är också välkommet med synpunkter som kan göra den ännu bättre. Inför uppstarten på fredag har sajten och hela kedjan testats med gott resultat.

– Vi vet att det fungerar i alla led och det kommer att finas bra grejer i shoppen när den öppnar, säger Fentie.

För att hitta shoppen går du in på omnipollo.com och klickar dig fram till shoppen.