Beavertown i nytt fotbollssamarbete

Logan Plant är mycket nyfiken på att se hur puben precis vid Tottenhams fotbollsarena ska fungera. Foto: Montage.

Beavertown samarbetar redan med engelska fotbollslaget Tottenham Hotspur. Nu öppnar man dessutom en pub precis utanför arenan.

 

Beernews har i flera artiklar berättat om den resa som Beavertown gjort. Vi lät grundaren Logan Plant berätta om satsningen och om hur det är att vara son till legendariske Robert Plant från Led Zeppelin. Vi har också berättat om hur Heineken köpte upp en stor del av företaget, och hur man öppnade en bryggeripub inne i Tottenham Hotspurs arena.

Med Heineken i ryggen har Beavertown också satsat på ett riktigt stort bryggeri i Londonområdet.

Nu kommer nästa satsning som vänder sig delvis mot fotbollspubliken. Beavertown öppnar nämligen en pub precis utanför arenan.

Beavertown Corner Pin blir namnet och den puben är designad för att det ska synas att det är Beavertown som driver puben. Det är färgglatt utanför och inne i puben ska det finnas en hel massa olika öl från det egna bryggeriet.

Givetvis har man fulla rättigheter, det ska serveras mat och man kan vara säkra på att ha fullt vid varje hemmamatch.

– Vi är mycket uppspelta över att få öppna vår första pub i stadsdelen Tottenham, området vi kallar för vårt hem. Vi kan knappt vänta med att öppna dörrarna till denna historiska lokal och vi ska bjuda på episk design, grymma öl och en trevlig atmosfär, säger Logan Plant i ett pressmeddelande.

I lokalen har det tidigare funnits en pub som hette The Corner Pin, och där har det också under en tid varit möjligt att köpa biljetter till fotbollsmatcher.

Den 1 september blir det premiär för puben.