Premier League-lag får eget bryggeri

Tottenhams Hotspurs blir första lag i Premier League med ett eget bryggeri i sin arena. Det har i sin tur fått ännu fler att tro att Heineken ska bli delägare i Beavertown.

Det är nämligen Beavertown som ska öppna ett litet bryggeri inne i den arena som Tottenham Hotspurs byggt och ska inviga under kommande säsong. Detta meddelas kort efter att Tottenham presenterat Heineken som sin officiella ölpartner för kommande säsong.

Beernews berättade häromdagen om de rykten i England som gör gällande att Heineken ska köpa in sig i Beavertown. Dett har inte kommenterats ännu.

– Vi är stolta över att få jobba med Tottenham Hotspurs och bli Premier Leagues första bryggeri. Att få brygga öl i arenan och servera den bara meter därifrån känns mycket spännande, säger Beavertowns grundare Logan Plant till sajten Morning Advertiser.

Även representanter från Tottenham är förstås nöjda med överenskommelsen.

– Det här är ännu ett exempel på hur utvecklandet av vår nya stadion stöttar lokala företag. Konceptet med ett mikrobryggeri inne på arenan visar vår vilja att ge alla gäster en unik upplevelse under matchdagen, säger Matthew Collecott till Morning Advertiser.

Läs hela artikeln här.