Fullt överallt när Stigbergets gästade

Bildspel

Bild 1 av 13

Svårt att säga vad dessa herrrar tyckte om ölen eftersom diskussionen inte kom längre än till de inte helt okända efternamnen, men här är de i alla fall: Neal Grant, Patrik Hjörne och Raul Hess.

Det var kanske inte oväntat att det skulle bli fullt på Haket i Göteborg när grannarna från Stigbergets Bryggeri tittade in för en liten tap takeover på onsdagskvällen. Och så blev det, trångt, festligt och alla var där.

Det var en kväll av ständigt rinnande kranar. Stigbergets hade plockat fram tio olika öl som de serverade besökarna på Haket på onsdagskvällen. Cattis Ledius på Haket var översvallande:

– Det här är nåt magiskt…

Magiskt eller inte, Stigbergets drar folk i Göteborg och det var fyra gånger så många besökare på plats som på en hel normal vardagskväll när Beernews droppade in, så något var det som lockade i alla fall. Öllistan kanske innehöll en ledtråd eller två. Förutom säljande namn som Amazing Haze, West Coast IPA och New & Improved GBG presenterade Stigberget för första gången Gigantic Trash Metal Pool Party, en collab med Gigantic Brewing Company, i Europa.