”Fel” t-shirts kan bytas i kampanj

Har du en t-shirt från något av de bryggerier som AB InBev köpt upp? Nu kan du byta ut den mot en t-shirt från Arrogant Brewing.

Arrogant Brewing har nära kopplingar till Stone Brewing i Kalifornien, men är numera ett eget företag. Man har sedan starten med ölet Arrogant Bastard haft en kaxig attityd. Nu passar man på att ge en känga till de bryggerier som köpts upp av bland annat AB InBev under de senaste åren.

Alla som har en t-shirt från Goose Island, Wicked Weed eller något av de andra uppköpta bryggerierna kan skicka den till huvudkontoret i Escondido. Alla som skickar in tröjor får i utbyte en t-shirt från Arrogant Bastard.

Helt gratis är det dock inte. Det kostar tio dollar att vara med i programmet och dessutom fem dollar för att skicka paketet fram och tillbaka.

Vad händer då med tröjorna som samlas in? Ja antingen ska de skickas till de stora bryggeriernas kontor, eller också ska tröjorna gå till välgörenhet.

Ölet Arrogant Bastard uppstod 1995 då Stones grundare Greg Koch och Steve Wagner jobbade med ett recept till Stone Pale Ale. Men något gick fel i processen och istället skapades det som skulle bli ölet Arrogant Bastard.