Vaccinmotståndare rasade mot pubtält

En kvinna retade upp sig på ett tält som hon trodde var för vaccinering. Men tältet var uppställt för att visa fotbolls-EM. Foto: Montage/Pixabay.

Vaccinmotståndaren blev upprörd och skällde ut en man som kom från vad hon trodde var en plats för vaccinering. Men problemet var att det rörde sig om ett öltält under fotbolls-EM.

 

De flesta väljer att ta sitt vaccin för att skydda sig mot coronaviruset. Sedan finns det personer som väljer att inte ta det, och den här kvinnan hörde onekligen till den senare kategorin.

Det hela utspelade sig i brittiska Chesire häromdagen.

Kvinnan upprördes över att tältet ställts upp i en park, konfronterade en man som kom ut från tältet och lade upp en film i sociala media där hon med väl valda ord talade om vad hon tycker om vaccineringen.

Mannen fick veta att han borde skämmas, och kvinnan uppmanade dessutom andra motståndare till platsen, där hon påstod att barn testades och att det kom skrik från tältet.

Problemet?

Att tältet inte alls hörde till sjukvården utan vara ett pubtält där det serverades öl och visades EM-fotboll på kvällarna.

Lokala myndigheter har nu anmält hennes inlägg i sociala media och säger att man kommer att fortsätta med det om problemet fortsätter.  Detta enligt sajten Metro.

Den som vill höra skrik från tältet kan med fördel söka sig dit i morgon kväll, då England möter Tyskland i EM-slutspelets åttondelsfinal.