Trevlig Nobelhelg för Stefan Gustavsson

Stefan Gustavsson hade en kul kväll och fick en bra chans att låta sitt varumärke synas på Nobeltillställningen. Foto: Ronny Karlsson.

2000 studenter. Flera nobelpristagare. Och en bryggare med en för sammanhanget speciell frisyr. Nobelhelgen blev en riktigt trevlig tillställning för Stefan Gustavsson på Mohawk Brewing.

Beernews har tidigare skrivit om Gustavsson och att hans nybryggda dubbelbock skulle finnas med på Students Noble NightCap, ett jätteevenemang med 2000 studenter som firar efter de officiella Nobelfestligheterna.

– Det var jättekul att vara med bland de utvalda bryggerierna, säger Gustavsson.

Förutom Mohawk var det Klackabacken, Brygghuset Finn, Nya Carnegiebryggeriet och Carlsberg som serverades på festen, där 4-5 Nobelpristagare hade anmält sitt deltagande. Festen arrangerades i 30 olika rum över tre våningar

– Det var en kul fest och ett bra tillfälle för mig att få synas med mina produkter bland så många människor, säger Gustavsson.

Med sin Mohawk-frisyr rådde det ingen tvekan om att Gustavsson var en av de som syntes mest under kvällen och natten.

– Självklart körde jag min frisyr även på festen. Det var en hel del som kände igen mig. Tyvärr var det fotoförbud därinne bara, säger Gustavsson med ett skratt.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Trevlig Nobelhelg för Stefan Gustavsson

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer