Stjärnan köper pub där han knockade gäst

Conor McGregor köper en pub i Dublin. Foto: Pressbild.

MMA-stjärnan Conor McGregor knockade en gäst på puben Marble Arch 2019. Nu uppges han köpa samma pub.

Det blev förstås en hel del rubriker när Conor McGregor, en av de största inom kampsporten MMA, knockade en av de andra gästerna på puben Marble Arch i Dublin under 2019.

Knocken polisanmäldes och det blev rättegång, där McGregor tvingades till en ursäkt och fick betala skadestånd.

Nu blir det rubriker igen, men den här gången handlar det om att han köper upp den pub där misshandeln skedde. McGregor tros ha fått betala mellan 15 och 20 miljoner kronor för puben, och det är inte en utgift som riskerar att stjälpa där stenrike kampsportaren direkt.

Enligt uppgift ska den man som blev knockad på puben ha portats redan från start när puben nu byter ägare.

Conor McGregor har tidigare satsat på dryckesbranschen då han lanserade sitt whisky-varumärke Proper 12. Den whiskyn lär med stor sannolikhet finnas på puben som ligger i stadsdelen Drimnagh, Dublin, ett område där storstjärnan också är bosatt.

33-årige McGregor är en av de stora inom MMA, och han har tagit flera titlar för UFC, Ulitimate Fighting Championship. Han förlorade sin senaste match i januari, men verkar ha en ny match på gång i sommar, och som vanligt handlar det då om stora pengar för alla inblandade.

Han har dock också ofta hamnat i rampljuset utanför ringen där han vid ett antal tillfällen gripits av polis, bland annat för flera trafikförseelser.