Sandra vill njuta av råbiff och lageröl

Sommar 2021

Sandra Lööv svarar på våra sommarfrågor. Foto: Privat.

Sandra Lööv vill njuta av svensk pilsner i tropisk miljö. Det och mer berättar hon om i vår sommarserie.

 

Lööv jobbar med försäljning på Omnipollo och här är alla hennes svar.

1. Vilket svenskt bryggeri har imponerat mest på dig under året? Motivera.

– Det har minst sagt varit ett utmanande år för alla bryggerier runt om i världen och det är svårt att peka ut bara en i detta läge. Alla bryggerier som har gjort allt vad de kan för att överleva, återuppfinna sig själva gång på gång och hitta nya säljkanaler för att hålla båten flytande är jag otroligt imponerad av.

2. Tror du att svenskarna kommer att gå på krogen igen i samma utsträckning som före pandemin när restriktionerna är borta? Hur kommer kroglivet att se ut?

– Ja, jag ser inte att vi skulle gå mindre på krogen efter att pandemin är helt borta, kanske till och med mer eftersom man har saknat det så mycket? Jag kan se att gäster gör mer medvetna val när det är dags att gå ut och är bekväma med att unna sig mer än tidigare.

3. Vad ska bli eller har varit det bästa med sommaren 2021?

– Att samhället sakta men säkert börjar återgå till någonting som börjar likna det normala igen. Att träffas och kanske knäcka några öl med vänner man inte har träffat på länge.

4. Vilka tre öl skulle du ta med dig till en öde ö?

– Om det är en ö med tropiskt klimat hade jag tagit med mig mängder med lager/pilsner. Helsinge Pilsner, Nils Oscar Södermalmspilsner och Omnipollo’s nya Kellerbeer. Krispigt, läskande och någonting jag aldrig kommer tröttna på!

5. Vilken är din favoritkombination när det gäller mat och öl?

– Min favoritkombo är antingen råbiff och en ljus lager eller en riktigt schysst fet/salt burgare tillsammans med en humlig pale ale med lite mer markant beska.