Robin är nöjd med den egna sommarpuben

Sommar 2021

Robin Andersson svarar på våra sommarfrågor. Foto: Privat

Robin Andersson är nöjd med den egna sommarpuben. Det och mer berättar han om i vår sommarserie.

 

Robin jobbar som huvudbryggare på Eskilstuna Ölkultur och här är alla hans svar.

1. Vilket bryggeri har imponerat mest på dig under året?

– Jag måste lyfta fram Svartbergets Fjällbryggeri då jag har fått chansen att testa en hel del olika öl från dom under sommaren och inte en enda har gjort mej besviken. Rena och välsmakande öl utan konstigheter.

 

2. Tror du svenskarna kommer att gå på krogen i samma utsträckning som före pandemin när restriktionerna är borta? Hur kommer kroglivet att se ut?

– Jag tror att det kommer att återgå till det normala ganska snabbt och kanske t.o.m en liten ökning i början eftersom många har stannat hemma under pandemin och känner att det är dags att unna sig lite extra.

 

3. Vad ska bli eller har varit det bästa med sommaren 2021?

– Utan tvekan måste jag säga att det bästa med sommaren har varit vår egen sommarpub, dels för att jag bara har varit hemma i Eskilstuna under semestern och att vi har haft ölcontainern här vilket har gjort att man inte behöver gå någon annanstans för att testa olika öl från småbryggerier plus alla trevliga gäster vi har haft i puben.

 

4. Vilka 3 öl skulle du ta med dej till en öde ö?

Saison Dupont Biologique – Brasserie Dupont

Strawberry Hills Forever – Svartbergets Fjällbryggeri

Idjit! – Dugges Bryggeri

 

5. Vilken är din favoritkombination när det gäller mat och öl?

– Moules frites och Saison är för mej helt oslagbart.