Räkna med rusning efter sista biljetterna

Nils Hultkrantz ser fram emot Stigbergets invigningfest. Foto: Ronny Karlsson.

16-17 egna öl. Dessutom gästöl, mat och musik. I morgon släpps de sista biljetterna till Stigbergets invigningsfest och det gäller nog att vara på hugget.

Under sommaren flyttade Stigbergets in i sina nya lokaler i Partihallarna i Göteborg, och nu rullar produktionen på för fullt. Torsdag 1 november är det dags för invigningsfest och då slår man på stort.

– Jag tror vi har 16 eller 17 egna öl påkopplade då, och så många har vi aldrig haft samtidigt någon annanstans, säger Nils Hultkrantz.

Festen kommer att vara på lokalens båda våningar och utöver alla öl från Stigbergets blir det också gästöl från Morgondagens samt en pilsnerbar med tio olika öl.

För er som gillar Stigbergets blir det både nya öl och gamla favoriter som gör come back.

– Stigbergets Pilsner är tillbaka då och den ska vi fortsätta att brygga, och vi kommer också att ha Wheat Seems To Be The Officer Problem som är ett samarbete med All In Brewing. Dessutom släpps bland annat vår första suröl som är ett samarbete med Morgondagens, samt en barrel aged stout, säger Hultkrantz.

Givetvis ska det också gå att smaka New&Improved, som samma dag släpps på Systembolaget.

Under kvällen blir det också mat, DJ:s och flera band som spelar live.

I morgon släpps de sista biljetterna till festen. Förra fredagen släppts 300 biljetter och de sålde slut snabbt. I morgon 10.00 finns chans att få tag på någon av de 200 sista biljetterna.

– Det gick fort senast och gör det kanske nu också. Det går fort med biljetter till lite mindre evenemang, säger Hultkrantz.

Utöver de sålda biljetterna kommer också en hel del branschfolk att finnas på plats och detta blir en spännande förfest inför All In Beer Fest som startar dagen efter.

Här kan du få tag på biljetter.