Populära Toronado stänger bar i San Diego

Toronado har gjort sig känt för att ha ett riktigt bra ölutbud. Men snart stängs baren i San Diego. Foto: Ronny Karlsson.

Det har ryktats ett tag och nu är det officiellt. Populära baren Toronado stänger i San Diego.

Det var en annons i förra veckan som satte fart på ryktena. Fastighetsägaren sökte ny hyresgäst till fastigheten på 30th Street i stadsdelen North Park i San Diego och många började spekulera. Var det en stängning eller en flytt som väntade för Toronado.

Nu står det klart att baren stänger.

– Det har varit ett svårt beslut, men ett beslut som var tvunget att tas. Vi har mer att berätta framöver men just nu vill vi berätta att baren är till salu, skriver man i sitt nyhetsbrev.

Toronado har barer i San Fransisco, San Diego och Seattle. I San Fransisco har man funnits i över 30 år, och i San Diego öppnade man 2008.

Baren har varit en viktig del av North Park, där det under senare år skapats ett otroligt spännande område med massor av barer och bryggeripubar.

Det är ännu inte klart när Toronado stänger, men man hoppas i alla fall ha öppet någon månad till och räknar med att servera Russian Rivers Pliny The Younger, ett av ölvärldens mest hajpade öl, under februari månad.