Pine Ridge fixade med fest i sommarvärmen

Bildspel

Bild 2 av 5

Stefan och Linda Pettersson hade åkt från Kungsbacka för att prova lite olika öl.

Tre bryggerier som gäster och strålande sommarväder. Pine Ridges egen ölfestival i helgen blev lyckad för såväl utställare som besökare.

 

Sommarvärmen fanns där hela tiden och kanske var det till och med för varmt för att locka maximalt med gäster, i alla fall under eftermiddagen.

– Jag tror det var lite för bra väder, många var nog på stranden när det var så varmt, säger Mikael Karlsson på Pine Ridge.

De tre gästande bryggerierna, Oppigårds, Örebro Brygghus och Remmarlöv Gårdsbryggeri, hade laddat upp med öl och gästerna passade på att prova sig fram genom sortimentet.

– Det var ett jämnt flöde med folk under hela dagen och fyllde på mer under kvällen. Sedan dör det ut lite under sista timman, men så brukar det vara, säger Karlsson.

Han jobbade förstås för fullt med att servera öl och mat till gästerna, och såg ut att trivas i vimlet. Givetvis var även deras egen restaurang öppen och där ordnades det bland annat med brisket och kyckling.

– Alla tre utställarna verkade nöjda och jag tror att besökarna trivdes också. Det blev en bra dag och nästa år kör vi med tre andra bryggerier, säger Karlsson.

Här ovan kan du se lite bilder från dagen.