Rockband och öl ska locka i Falkenberg

Hårdrockarna I Treat kommer till Pine Ridge i sommar. Foto: Pressbild.

Det blir fullt ös hos Pine Ridge under tre veckor i sommar. Bryggeriet arrangerar då nämligen fyra konsertkvällar med kända artister.

 

Bryggeriet i Falkenberg har tidigare arrangerat en del konserter utomhus vid sitt bryggeri, och nu har man i samarbete med A Star Entertainment lyckats samla en rad intressanta artister som ska uppträda.

I samband med konserterna ska man förstås också erbjuda sin bbq och sina egna öl. Målet är att det ska bli trevliga helkvällar för besökarna.

Så här ser programmet ut:

14 juli

Ballbreaker:

Bandet rankas som ett av Nordens bästa tribute-band för klassiska hårdrockarna AC/DC.

 

20 juli

Chris Kläfford:

Han tog tv-publiken med storm när han vann Idol och hans tolkning av John Lennons ”Imagine” har streamats över 25 miljoner gånger.

 

22 juli

Velveteen Queen:

Göteborgsbandet spelar musik med rötterna i 70- och 80-talets rock och har bland annat varit förband till Nestor.

Treat:

Hårdrocksveteranerna slog igenom på 80-talet med låtar som ”Get You On The Run” och ”World Of Promises”. Men bandet släpper fortfarande musik med hög kvalitet och de firar 40 år med en rad spelningar runt om i landet.

 

29 juli:

Prins Svart:

Hårdrockarna som sjunger på svenska får allt mer fans, och de har även tidigare spelat hos Pine Ridge.ß

Electric Boys:

Det funkiga rockbandet slog igenom 1989 med ”Funk.O-Metal Carpet Ride” och hiten ”All Lips N´Hips” spelades flitigt på MTV. Bandet har även släppt flera skivor under senare år.