Galet många ölfester på Gbg Beer Week

Bildspel

Bild 1 av 16

Javier Lopez hängde på Brewers Beer Bar för att prova öl från bland annat Brewski.


 

Torsdagen på Gbg Beer Week var en enda lång manifestation för öl. 18 events genomfördes och det var välbesökt på de ställen som Beernews besökte.

Torsdagens rundtur började på Port Arthur där Coppersmith, Pine Ridge och Stone Brewing hade ett gemensamt event. Det dök upp nyfikna gäster ganska snabbt efter öppning.

Hos Sad Robot i Aröd var en av de absolut mysigaste bryggeripubarna öppen. Den här kvällen var det Bearded Rabbit som gästade och bland annat presenterades en samarbetsöl mellan de båda bryggerierna.

På Steampunk Bar var spanska Nomada på besök. Fem öl serverades på fat och det var gott om folk som var nyfikna. Javier Heerara och Javier Aldea var på gott humör när de träffade gästerna och fick svara på frågor.

Hos The Rover var det amerikanska Avery Brewing och Ska Brewing som hade en gemensam tap takeover. Det var trångt och festligt och inte minst var det Arlo Grammatica från Ska Brewing som höll stämningen uppe.

På Brewers Beer Bar var det också en kombinerad tap takeover. Danska Dry & Bitter samasade med Brewski från Helsingborg på kranarna.

Här ovan kan ni se bilderna från den stora ölfesten som fortsatte sent på torsdagskvällen.