Carlsberg i samarbete med svensk fotboll

Mikael Jiffer på Svenska fotbollförbundet ser fram emot att jobba tillsammans med Carlsberg. Foto: Svenska Fotbollförbundet.

Carlsberg blir ny samarbetspartner med Svenska Fotbollförbundet. Samarbetet inleds i samband med kvällens kvalmatch mellan Sverige och Frankrike.

Carlsberg har ofta varit sponsor vid stora fotbollsevenemang. Nu har man skrivit på ett samarbetsavtal med Svenska Fotbollsförbundet och avtalet gäller i fyra år.

– Vi är mycket stolta och det känns väldigt bra att välkomna Carlsberg in i vår nya struktur och partnerfamiljen, säger Mikael Jiffer, marknads- och försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet i ett pressmeddelande.

Från Carlsbergs håll är det förstås också positiva tongångar. Man ser detta som en chans att bygga en relation med de fotbollsintresserade svenskarna.

– Med Carlsbergs långsiktiga engagemang inom fotboll, i Sverige och internationellt, känns samarbetet med landslaget självklart. Svenska Fotbollsförbundet ger oss möjligheter att ytterligare stärka våra relationer med de svenska fotbollsfansen, säger Carlsbergs marknadsdirektör Anna Hällöv.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Carlsberg i samarbete med svensk fotboll

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer