All In gick all in med sina samarbetsöl

Pelle Frost fick servera sina egna öl på Brewers Beer Bar under torsdagen. Foto: Ronny Karlsson.

Det har blivit en hel del spännande samarbeten under året för All In Beer Fest. Under torsdagen var de ölen samlade på Brewers Beer Bar i Göteborg.

Det var baren på Tredje Långgatan som var samlingsplats för de olika ölen och där fanns allt från välhumlad kölsch till supertung imperial stout.

– Vi har pratat länge om att göra en All In-dag. Nu släpps All ´Bout It på Systembolaget och då passade det bra, säger Pelle Frost.

All In Brewing jobbar numera mest med Beerbliotek och Poppels när det gäller att producera öl, och det har fungerat bra. Samtidigt håller företaget på att titta över sin strategi.

– Det är ett nytt klimat nu när restauranger vill ha nya produkter hela tiden. Vi får kanske tänka om och göra mindre volymer samt färre produkter till Systembolaget, säger Frost.

Då det ofta handlar om humlestinna öl som skapas av All In Brewing, vill han inte att deras öl ska bli stående länge på Systembolagets hyllor.

– Vi kanske ska göra varje produkt två gånger. En först för krogar och sedan en andra batch till Systembolaget. Vi vill ha färska produkter där också.

All ´Bout It var det öl som fick mest uppmärksamhet under torsdagen. Det är en tung imperial stout som legat på såväl romfat som bourbonfat innan den blev en färdig produkt.