Vd från Spendrups går till Omnipollo i stället

Förra veckan slutade Mikael Mossvall på Gotlands Bryggerier, samtidigt avslöjade han att nästa arbetgsgivare blir Omnipollo.

Mikael Mossvall går från Spendrups till Omnipollo. Den överraskningen levererade förre vd:n för Spendrupsägda Gotlands Bryggerier på sociala medier i fredags.

Mikael Mosswall har jobbat för bryggerijätten Spendrups i tio år och att han skulle sluta som vd för Gotlands Bryggeri har varit klart sedan i vintras.

Men vid det tillfället ville han inte berätta om vad han hade för framtidsplaner.

– Det vore fel att indikera idag att jag har andra prioriteringar. Jag vill visa att jag kan färdigställa det här på bästa möjliga sätt för den tillträdande vd:n. Och jag kan lova att det blir så, sa han i mars till Beernews.

Förra veckan var hans sista på Spendrups och i fredags tog han alltså bladet från munnen.

– Efter tio år av fantastiska möten, människor & produkter var det här den sista arbetsveckan på Spendrups & Gotlands Bryggeri. Känns därför roligt och självklart att få dela nyheten om vad som nu väntar.

– Den första mars 2023 ansluter jag till det passionerade teamet på Omnipollo i en ny roll som försäljningschef och vice vd.
Omnipollo grundades av Henok Fentie & Karl Grandin 2010 och har sedan starten utmanat och förändrat synen på vad öl kan vara. Det här skall bli riktigt roligt, skriver Mikael Mossvall på sociala medier.