Stjärnans golfklubb erbjuder flygande öl

Michael Jordans egen golfbana lockar bland annat med drönare som flyger ut öl under rundan. Foto: Pixabay.

Vad sägs om att få öl utfluget till dig under golfrundan? Den servicen erbjuds när du spelar golf på basketstjärnan Michael Jordans bana. Men det svåra är att få spela där.

 

De som känner till Michael Jordan vet att han är en av världens bästa basketspelare genom alla tider. Han var den viktigaste spelaren när hans Chicago Bulls radade upp segrar i NBA-ligan, och hans tröjnummer 23 är klassiskt för alla som gillar basket.

Såväl under som efter den fantastiska basketkarriären har golf varit ett stort intresse. Om man tjänat pengar på hans nivå, med löner och reklamkontrakt där bland annat Jordan Air är känt över hela världen, så nöjer man sig inte med ett medlemskap i en golfklubb. Stjärnan valde i stället att satsa på att äga sin egen bana i Florida.

Banan är belägen en dryg timmas bilresa norrut från Miami, och bland annat finns det alltså möjlighet att få öl serverad på banan medan man spelar. Det fixas med en drönare som landar vid spelarna och som är laddad med både snacks och öl. Det handlar då om Stella Artois och Bud Light, så ölnördarna kanske inte ska ställa in sig på att dricka humlig IPA under Floridasolen.

De flesta ska nog ställa in sig på att aldrig ens komma i närheten av banan. Så här långt finns det knappt 100 medlemmar och det handlar då uteslutande om kändisar inom sport eller andra branscher. Historien om drönarna spred sig efter att danska tennisstjärnan Caroline Wozniacki berättat om sin runda på banan i sociala media.