Sandra ska sälja Omnipollo i Sverige

Sandra Lööv blir sales manager för Omnipollo I Sverige. Foto: Privatbilld

Omnipollo satsar mer på Sverige med bland annat eget bryggeri. Sandra Lööv blir säljansvarig och ölprofilen ser förstås fram emot sitt nya uppdrag.

Lööv känns igen av många via kontot Swedish Brewlady i sociala media, och hon har tidigare jobbat med försäljning hos Drycks samt det egna företaget Spill Agency. Men nu är det Omnipollo som gäller.

– Det ska bli så himla kul att komma igång med allting. När mitt ölintresse började var det en dröm att jobba för Omnipollo och nu har jag hamnat här, säger hon.

Lööv blir ansvarig för all försäljning mot restauranger och barer i Sverige och då handlar det om öl från olika platser i världen där Omnipollo producerar öl. Men när bryggeriet i Sundbyberg rullar på för fullt, det blir troligen i början av nästa år, blir det förstås en hel del fokus på de ölen.

– Jag räknar med att resa en del och målet är att vi ska vara väldigt närvarande, inte minst när världen börjar bli närmare sitt normala igen, säger Lööv.

Från 1 augusti tar Omnipollo över all försäljning i Sverige och gör det i egen regi. Sandra Lööv har varit i gång i ungefär en månad och trivs redan bra med sitt jobb.

– Brill har gjort ett fantastiskt jobb under alla dessa år att förvalta Omnipollo på den svenska restaurangmarknaden, jag har verkligen ett par stora skor att fylla men vi är väldigt exalterade att komma närmre våra kunder och testa våra egna vingar nu.

Omnipollo har också varit aktiva under sommaren med flera lite annorlunda projekt. I samarbete med Aplace i Stockholm och Malmö har man öppnat en pop up-store i butiken och där sålt merchandise och andra saker till kunder.

– Det har varit jättebra gensvar och det är jättekul att komma in i sådana här projekt. Jag trivs väldigt bra i kreativa miljöer, säger Lööv.

På fredag görs dessutom en kul satsning i samarbete med Hobo Hotel i Stockholm. Där kan alla gäster boka in en ölprovning med Henok Fentie och den visas på tv-n i rummet. De som bokar kommer då att ha de aktuella ölen på rummet. Nyheter från bryggeriet i Sundbyberg kommer även att finnas påkopplat under dagen nere i hotellbaren.