Premiären avklarad för Benchwarmers bar

Bildspel

Bild 2 av 9

Tim Nedrup har skapat två av de tavlor som finns i baren och han var förstås på plats under premiärdagen.

Visst går det att öppna en bar även i corona-tider. Det visade Benchwarmers med sin satsning i Helsingborg som hade premiär under onsdagen.

Baren ligger precis vid havet och kommer att sälja en hel del öl från det egna bryggeriet. Dessutom blir det pizza på menyn.
– Det är blandade, underliga känslor att öppna i dessa underliga tider. Men jag såg inget annat val, vi kunde inte tvärnita när vi var 95 procent klara med allt så vi gjorde en del förändringar i till exempel rekryteringen. Vi går själva in många mer timmar i service än vad som var tänkt, nu kör vi och det får bära eller brista
Under onsdagen var det lite smygpremiär i fint väder och gästerna var nöjda med sina upplevelser.
– Vi kör torsdag-söndag fram till valborgshelgen i alla fall, sen ska vi utvärdera och eventuellt lägga till onsdagar. Premiären kändes otroligt lyckad, folk satt och toknjöt av bärs och pizza med solsken i blick och vackra Öresund på armlängds avstånd. Vi är så sjukt nöjda att kunna ha öppnat och visa upp allt det vi planerat för i detalj sedan augusti,
Med premiären avklarad ska det nu rulla på framöver, och för gästerna blir det en bra möjlighet at stifta bekantskap med Benchwarmers öl.
– Det är kul att det inte bara var våra nya öl som vi släppt bara på baren gick utan det var en rätt bra balans mellan nyheter och gamla godingar! Vi kommer att ha mycket skoj här i sommar!