Populär premiär för Revsunds egen bar

Bildspel

Bild 4 av 4

Skylten är på plats och baren kan öppna.

 

Revsunds Brewery fick en riktig kanonstart på sitt tap room. Cirka 250 personer tog sig till premiären och lokalbefolkningen hoppas på mer.

Bryggeriet startade i Revsund, men har sedan dess flyttat till Pilgrimstad där man är granne med Jämtlands Bryggeri. I helgen hade man för första gången öppet i sitt tap room, där det serverades smakprov av deras egna öl.

– Vi hade bra med folk hela dagen och det här var jättekul. En hel del kom från byn här men det var också en hel del folk från Östersund, säger Tommy Jonasson på bryggeriet.

Det serverades provbrickor med fem olika öl och gick åt en hel del öl under dagen. Reaktionerna från de cirka 250 gästerna var också positiva.

– De ville ha det här åtminstone en gång i månaden, men vi får se. Kanske kan det bli en gång i månaden på sommaren och lite mer sällan på vintern, funderar Jonasson.

På sommaren är det en hel del turister i området, medan vinterturisterna oftast passerar vidare mot fjällen. Fler pubdagar kommer de i alla fall bli, det är helt säkert.

– Visst gav det här mersmak och nu ska vi även börja att titta på lite olika företagsevent, säger Jonasson.