Nya ägare räddningen för Green Flash?

Kanske finns det hopp ändå för Green Flash. Investmentbolaget som tagit över verkar nämligen vilja driva bryggeriet vidare.

Det har varit många turer kring Kalifornienbryggeriet Green Flash den senaste tiden. Efter en hel del ekonomiska problem har man i tur och ordning lagt ett stort varsel, sålt sitt bryggeri i Virginia och sedan även tvingats till försäljning då man inte kunnat betala sina lån.

Grundarna Mike och Lisa Hinkley fick då sälja företaget till ett investmentbolag och i det läget såg det riktigt mörkt ut för hela företaget. Men det bolaget har visat sig bestå av flera personer som har bakgrund i bryggeribranschen och nu verkar det vara så att såväl Green Flash som Alpine drivs vidare.

Dave Mills, en av personerna i investmentbolaget, har tidigare varit säljchef på Ballast Point och han ska ta en liknande roll i Green Flash.

– Green Flash och Alpine är ikoniska varumärken i San Diegos ölkultur. Den här chansen får man bara en gång och jag ser fram emot mitt nya äventyr, säger Mills i ett pressmeddelande.

Även grundaren Mike Hinkley ska enligt pressmeddelandet bli kvar i företaget, även om han inte längre är ägare. Men de flesta andra nyckelpersonerna från tidigare ledning kommer inte att vara kvar.

Vi lär få återkomma med mer information om detta längre fram.