Ljus morgondag för Jonas bryggeri

Bildspel

Bild 1 av 4

Jonas Gustavsson till höger hade inte bara med sig sina egna öl. Han brygger även tillsammans med hembryggare och två av dem var med tillsammans med sina öl på Brewers Beer Bar. Jacob Öhrvall (Garmonbozin) hade med sig "Gurkan" och Lars Öbom (Sestervikens Bryggeri) hade med sig Copenhagen Brut Stout.

Morgondagens Bryggeri var tisdagens lockbete på Brewers Beer Bar. På plats från bryggeriet fanns Jonas Gustavsson och han hade lyckats få med sig ett gäng fat.

– Annars är vi fulltecknade med ordrar för jag vet inte hur länge nu, berättar han.

Morgondagens Bryggeri har även en restaurang, men nu funderar Jonas och  Jennie Nilsson, som står bakom bryggeriet, på att renodla verksamheten till bara bryggeri för att hinna med.

– Som det ser ut i dag måste vi stänga bryggeriet på sommaren för att hinna med restaurangen. 

Men det fanns alltså tillräckligt med öl för Brewers Beer Bar tap takovern och det var en hel del göteborgare som hade hittat dit för att smaka på Morgondagens färgglada öl.

– Jag kallar dem för cirkusöl, för alla färgerna i dem. Det är till och med en som är lila…

Morgondagens är även inblandade i ett event till i veckan då de ska vara med på Pump up the Jam på Ölstugan Tullen på Andra Långgatan och sen till helgen väntar En Öl & Whiskymässa, där det finns på småbryggartorget.