27 events på en dag under ölveckan

En dag. 27 events. Ölentusiasterna i Göteborg har en hel del att välja på under onsdagen av GBG Beer Week.

Det finns alltså att välja på i dag när man tittar igenom programmet för GBG Beer Week. De 27 olika eventen skiljer sig åt och det lär vara svårt att planera för att hinna med så mycket som möjligt.

Etr annorlunda och spännande event, som egentligen är två event, är det som Stigbergets och Omnipollo bjuder på. Personalen på deras barer, Omnipollo GBG och Hagabion, byter arbetsplats med varandra under en kväll och ölen lär locka många besökare. Omnipollo satsar dessutom rejält med öl som inte tidigare varit i Sverige.

– Inte ens jag har provat fem av de åtta ölen som kommer hit, kommenterar Magnus Björnstjerna från Omnipollo.

Ett annat event som lär locka är We Are Beers besök på Brewers Beer Bar på Tredje Långgatan. We Are Beer arrangerar ölfestivaler i London, Edinburgh och Bristol och kommer under dagen att brygga öl hos Dugges tillsammans med Tempest Brew Co, Wiper and True samt Gypsy Hill.

Under kvällen finns dessutom en möjlighet att vinna två biljetter till London Craft Beer Festival i augusti.

Även Mikronfonbryggeriets tap takeover på Brewers Beer Bar Magasinsgatan lär locka en del folk. Nikola Sarcevic tar där med hela åtta nya öl.

Dessutom är det premiär för GBG Brew, bryggeriet som kommer från Göteborgs Nya Bryggeri. Det eventet sker på Blackbird Vegankök & Bar.

Här kan du se alla dagens events.