Nu släpps biljetter till helsvenska festivalen

Erik Frithiof och Glenn Pålsson tar med en del av fjolårets upplägg när de nu är redo att släppa biljetter för hösten ölfestival i Malmö. Foto: Ronny Karlsson.

Sista helgen i oktober är det tänkt att bli stor ölfest i Malmö. Då ska Great Swedish Beer Festival genomföras och nu är biljetterna släppta.

 

Den helsvenska festivalen genomfördes för första gången 2019, och i fjol ordnade man med en lite nedbantad version med enbart sittande gäster. 2021 blir det en kombination av dessa två arrangemang som ska genomföras.

– Besökarna kan boka ett bord för sex personer för 300 kronor, det blir en femtilapp per person och då har man den platsen under hela session. De borden placeras i en egen hall, säger Glenn Pålsson, som är en av arrangörerna.

Även de som inte bokar bord ska kunna röra sig som vanligt i lokalen. De tre passen, ett på fredag och två på lördag, utökas till att vara fem timmar vardera. Så här ser tidsschemat ut:

Fredag 17-22

Lördag 11-16

Lördag 18-23

– Vi drömmer om att det inte ska finnas några restriktioner på grund av pandemin då, men i denna dingdong-världen kan allt förstås hända, säger Pålsson.

Biljetterna kan du köpa här och de kostar 250 kronor per pass. Man kommer i höst att satsa på analoga stämpelkort för provsmaken och Pålsson ser redan nu fram emot den sista helgen i oktober.

– Vi siktar på att ha runt 100 svenska bryggerier, det kommer att bli kanonbra, säger han.