Maiden-ölet släpps med 16 olika kapsyler

Iron Maiden-ölet Trooper släpps nu med 16 olika kapsyler och tros bli populärt bland fansen och framför allt samlarna. Foto: Robinsons.

Iron Maiden-fans får nu en anledning att köpa extra mycket öl. Ölet Trooper släpps nu nämligen med 16 olika kapsyler.

Trooper är det första ölet som Iron Maiden var med och tog fram tillsammans med det brittiska bryggeriet Robinson. Det har funnits med på marknaden ett antal år och det har även släppts andra Iron Maiden-öl. Det har blivit populärt att samla på de flaskorna och nu får samlarna ännu en anledning att köpa öl. Ölet Trooper ska nämligen släppas med 16 olika kapsyler, som anspelar på 16 av bandets album.

– Fansen till Iron Maiden och Trooper är bland de mest hängivna och passionerade i världen så vi ville komma med något helt nytt för dom. Iron Maiden är ett ikoniskt band och kapsylerna är bara ett av alla sätt som vi vill hylla bandet och deras konst på albumomslagen, säger Sam Kennerley på Robinsons.

Kapsylerna kommer att sitta på flaskorna från början av oktober och lär bli en ny sak för Iron Maiden-fans att samla på. Kapsylerna ska finnas på flaskor i alla de länder där ölet Trooper säljs.