Jättesatsning på ölpark i Kalifornien

Anderson Valley satsar stort på en hel ölpark där man ska erbjuda aktiviteter. Foto: Anderson Valley.

En beer-garden är väl trevligt. Men nu satsar pionjärbryggeriet Anderson Valley på en hel aktivitetspark full med ölstationer.

Det handlar om över 100 000 kvadratmeter runt bryggeriet som används för att bygga en aktivitetspark med en rad möjligheter för besökarna.

Givetvis ska det gå att besöka bryggeriet och dess taproom och även få en rundtur i lokalerna. Men utomhus blir det aktiviteter som ska locka betydligt fler än bara ölälskare. En 18-hålsbana för frisbee-golf ska det till exempel bli, och det ska finnas mobila vagnar med tappkranar som ska dyka upp på olika platser i området.

Det ska också finnas möjlighet att spela boule och corn hole och en jättestor uteservering ska byggas. Den som vill kan förstås också ha en picnic i den stora parken.

Bryggeriets taproom har också renoverats för att hålla högsta klass.

Anderson Valley grundades redan 1987, men köptes 2019 av familjen McGee som hela tiden haft de här planerna. Nu är förhoppningen att besökarna ska strömma till bryggeriet i Boonville, Kalifornien, när pandemin är över. Givetvis kommer bryggeriets storsäljare, Boont Amber Ale, att finnas tillgängligt på fat för besökarna.