Fina festivalordern ett stort lyft för Finn

Petter Lindholm är stolt över den stora ordern från Lundakarnevalen. Foto: Ronny Karlsson.

Lundakarnevalen blir storkund hos Brygghuset Finn. 250 000 burkar med fyra olika sorters dryck sak produceras inför den stora festen.

Den stora karnevalen för studenter genomförs 20-22 maj, och till det ska fyra drycker tas fram. Alla ska produceras av Brygghuset Finn i Landskrona.

– Lundakarnevalen ligger oss varmt om hjärtat. Vi som grundat Bryggeriet har alla varit aktiva i Karnevalen och är oerhört stolta och glada att få förtroendet att göra detta tillsammans med Lundakarnevalen även 2022, säger Petter Lindholm från Brygghuset Finn i ett pressmeddelande.

De här fyra dryckerna handlar det om.

Karnevöl – en klasisk tysk pilsner på 4,3 procent.

KarnevAle – en session- IPA på 4,5 procent.

Karnesuris – en suröl med guava, apelsin och passionsfrukt på 4,2 procent.

Karnecider- en äpplecider på 4,5 %.

 – Vi är superpepp och glada för det här samarbetet, inte minst eftersom Brygghuset Finn har så stark koppling till Lunds studentliv och i synnerhet Lundakarnevalen. Det här blir hur bra som helst!, säger Moa Johansson, Festmästare i Lundakarnevalen 2022

Lundakarnevalen 2022:s Karnevöl lanserades tillsammans med Karnecider och KarnevAle på Systembolaget i Lund med omnejd och online under måndagen 7 mars. KarneSuris lanseras den 4:e april.