Gratis öl väntar för svenskar i Danmark

Svenska besökare får en gratis l av Mikkeller i Köpenhamn på lördag. Foto: Mikkeller.

OBS! Nya regler infördes av Danmark under torsdagen. Läs mer här.

 

Gratis öl till alla svenskar. Så välkomnar Mikkeller sina grannar på barerna i Köpenhamn när det återigen blir tillåtet att resa utomlands.

I några månader har det varit tvärstopp vid gränsen för de svenskar som varit sugna på att åka till Danmark och Köpenhamn för att dricka öl.

Men på lördag, 27 juni, är det okej för de svenskar som bor ibland annat Skåne, Blekinge och Halland att resa till Danmark och det välkomnar förstås Mikkeller.

Man utlovar nu en gratis öl till alla de svenskar som kommer till Mikkellers barer just den dagen.

– Vi är så glada att äntligen kunna välkomna de av er som kan korsa gränsen den 27: e juni! Vi är faktiskt så glada att vi vill ge er en STOR, gratis husöl på den första Mikkeller-baren som du besöker i Köpenhamn. Visa upp ditt pass så bjuder vi på en öl. Vi har saknat er så mycket, skriver man på sin Facebooksida.

Alla svenskar är alltså ännu inte välkomna i Danmark. Utöver de tre nämnda länen kan även personer från Sörmland och Västerbotten resa dit. Men trots begränsningarna lär det gå åt en del gratis öl på lördag när ölsugna svenskar kan få bege sig till vårt grannland igen. Erbjudandet gäller dock bara en gång, även om man besöker flera av Mikkellers barer.