Efter 32 år – dags för taproom med eget kök

Bella De La Torre, Marni Wahlquist och Isaiah Ruffin är ansvariga för Odells nya satsning i Denver. Foto: Odell Brewing.

Efter 32 år fortsätter Odell Brewing att utveckla sitt företag. Nu satsar man för första gången på ett eget kök när man öppnar bryggeripub i Denver.

 

Bryggeriet från Fort Collins i Colorado tillhör den första vågen av nya bryggerier i USA och har etablerat sig som ett av de större craft beer-bryggerierna i USA.  Även under pandemin väljer man att blicka framåt och nu har precis deras andra anläggning i Denver öppnat.

Den här gången satsar man både på ett mindre bryggverk och ett eget kök.

– Vi sökte egentligen inte efter restauranglokaler, men blev förälskade i den här lokalen. Det är ett skönt område där folk både kommer att cykla och ha med sig barnvagnar när de kommer till oss, säger marknadsansvarige Alex Kayne till sajten Westword.

Allt från pizza till rökt mat ska det lockas med, och på bryggverket ska det skapas öl som bara finns att prova på plats. Den nya bryggeripuben ligger i stadsdelen Sloan´s Lake, där man förstås hoppas på att snabbt etablera sig och bli en viktig del av vardagen för de närboende.

Sedan tidigare har Odell Brewing ett tap room i River North Arts District i Denver, men den här satsningen är snäppet större.

Totalt ska man kunna ta emot cirka 230 gäster utan restriktioner och bland annat finns en mysig takvåning där besökarna kan se ut över staden.