NHL-stjärnans debut – ska lyfta Spendrups

NHL-stjärnan Victor Hedman är med i Spendrups nya reklam för alkoholfri Norrlands Guld. Foto: Spendrups.

Han är kanske det närmaste man kommer norrländskt guld när det gäller ishockey. Nu är NHL-stjärnan Victor Hedman med i den nya ölreklamen från Spendrups.

 

I USA ser vi med jämna mellanrum de största aktiva idrottsstjärnorna i olika reklamfilmer. Nu kommer det konceptet även till Sverige, när NHL-proffset Victor Hedman är med i en reklamfilm för Norrlands Guld i alkoholfri version.

– Vi har valt att hitta tillbaka till de norrländska vyerna, fast på ett lite kul sätt förstås. Vi vill ju som vanligt visa upp Norrlands Guld som ett avslappnat varumärke som man kan vara sig själv med. Dessutom plockar vi upp Victor Hedman, en av världens bästa hockeyspelare, på vägen, säger Spendrups produktchef Charlotte Liljewall.

Hedman spelar numera i Tampa Bay Lightning, men spelade sina första seniorsäsonger med Modo i Örnsköldsvik.

– Han passar vårt varumärke utmärkt, en skön norrlänning som är sig själv, trots alla framgångar, säger Liljewall.

I reklamfilmen spelar Victor Hedman en liftare som givetvis får en öl och därefter kommer med den typiskt norrländska kommentaren ”vars är vi på väg?”

Victor Hedman har flera gånger vunnit Stanley Cup med Tampa Bay Lightning och även valts till NHL:s bästa back. Han kommer att fortsätta sitt samarbete med Spendrups efter den här premiären och dyka upp i fler sammanhang där Norrlands Guld marknadsförs.

Här kan du se reklamfilmen: