Beernews jubilerar – här är alla ölen

På fredag är det premiär för Beernews jubileumsöl som är bryggd av Smith Street Brew. Ölet finns tillgängligt hos Brewers Beer Bar på Tredje Långgatan där vi har vår fest. Foto: Montage.

Premiär för vårt jubileumsöl. Klassiska och nya öl från Oppigårds. Quiz med fina priser. Det och mer kan du förvänta dig när Beernews firar fem år på fredag.

 

Festen anordnas hos Brewers Beer Bar på Tredje Långgatan och starttid är 16.00.

– Vi har känt varandra i ganska många år nu och det känns naturligt för oss att vara med på det här, säger Pelle Frost, en av grundarna till Brewers Beer Bar.

På fredag blir det också premiär för Beernews jubileumsöl Five, som bryggts tillsammans med Smith Street Brew. Det är ett dotterbolag till Oppigårds och vi som har fått möjlighet att prova ölet kan lova att det smakar riktigt bra. Det handlar om en New England-IPA som har gott om tropiska toner, men också en liten beska.

Utöver det ölet kommer det finnas en massa gott från Oppigårds och Smith Street Brew. Givetvis blir det en del nya öl men vi är också glada över att Oppigårds Golden Ale och Oppigårds Amarillo kommer att finnas på fat. Det är två av de öl som funnits med längst i Oppigårds portfölj och länge var de också de bäst säljande ölen.

Någon gång under tidig kväll kommer vi också att anordna ett quiz med fina priser. Quizet kommer att finnas här på sajten, men du behöver vara på plats för att kunna vara med och vinna.

Det handlar om priser från Smith Street Brew, Brewers Beer Bar och Beernews.

För oss på Beernews är det en ära att Brewers Beer Bar vill göra det här med oss varje år. Det här blir fjärde årsfesten som vi gör tillsammans, i fjol var det ju svårt att ordna med fest med tanke på pandemin.

Och pandemin är inte över, så vi ber er alla att se till att ha jättekul på festen, men också att följa de restriktioner som fortfarande gäller.

Här är alla ölen från Oppigårds och Smith Street Brew som kommer att finnas på fat på fredag:

Smith Street Brew Five (premiär)

Smith Street Brew Olof

Smith Street Brew Sylvia Kellerbier

Oppigårds Golden Ale

Oppigårds Amarillo

Oppigårds Grim APA

Oppigårds Norn Pale Ale

Oppigårds Everyday IPA

Oppigårds New Sweden IPA

Oppigårds Thurbo Trippel-IPA

Oppigårds Thurbo Stout