Välkommen – här är Beernews nya sajt

Nu är den nya sajten för Beernews klar. Vi bjuder på flera nyheter och fler ska det bli. Foto: Beernews.

Ny design. Men också flera nya funktioner. Välkommen till Beernews nya sajt!

 

Ni som var med i helgen kunde se sajten redan då. Men nu tar vi steget till att lansera den nya sajten fullt ut.

Det har inneburit en hel del jobb för vår del och vi kan nu presentera flera nyheter, utöver att vi själva nu tycker att Beernews mer ser ut som den nyhetssajt vi vill vara.

– Framför allt i desktop använder vi den tillgängliga ytan betydligt bättre och gör det lättare för er läsare att hitta fler artiklar utan att behöva leta för mycket. Även i mobilen har sajten fått en ny och bättre design där bilderna lyfts fram mer och vi har också skapat en större variation i presentationen av de olika nyheterna.

– Tips om nästa artikel. När du kommer till slutet av en artikel bjuder vi automatiskt på tips om nästa artikel som du kanske vill ha koll på. Ett smidigt sätt at hänga med i flödet även om du inte kan vara inte på sajten hela tiden. Vi har också skapat ett flöde där du genom att bara scrolla kommer till nästa artikel och inte behöver gå tillbaka till startsidan.

– Nya annonsutrymmen. Vi är förstås jätteglada för att ni blir allt fler som väljer att annonsera hos oss på Beernews. Nu har vi skapat flera nya ytor där det går att synas på ett bra sätt. Vi har två nya ytor i desktop, där det ligger annonsutrymmen till höger om artikeln. De annonserna följer med artikeln och ger därmed en exponering precis hela tiden som läsaren är inne på sajten. Vi har nu också möjlighet att erbjuda så kallat ”take overs”, där annonsen syns över hela skärmen tills man scrollar vidare. Ett perfekt sätt att få bra fart på försäljningen när det till exempel ska släppas ett nytt öl på Systembolaget.

– Vi kommer också på sikt att ta fram en daglig summering, där man via sociala media ska kunna klicka sig in och på ett enkelt sätt läsa alla dagens nyheter samlade på en plats.

– Och så är bildspelet bättre! Nu ska det inte hoppa och fara när ni växlar mellan bilderna, vilket är något vi vet att många av er sett fram emot.

Nu vill vi ha er feedback på sajten, tack för att du läser det här och för att du läser Beernews. Det är så roligt att jobba med något som så många följer och engagerar sig i. Fortsätt med det!

Mvh

Ronny

Peter

André