Tottenhams eget öl har premiär i helgen

Beavertowns grundare Logan Plant har satsat på en egen bar inne på Tottenhams nya arena. Nu kommer det officiella ölet för laget också. Foto: Montage.

Att Tottenham Hotspur och Beavertown samarbetar vet ni redan. Nu kommer också det officiella ölet för den anrika Londonklubben.

Beavertown och grundaren Logan Plant fick en hel del kritik när man sålde en stor del av företaget till Heineken. Men försäljningen har gett möjlighet till satsningar och bland annat har bryggeriet nu sin egen bryggeripub inne på Tottenham Hotspurs nya hemmaarena i London.

Nu har man också tagit fram det officiella Tottenham-ölet. ”One Of Our Own” har ölet döpts till och det handlar om en india pale ale på 4,9 procent.

Ölet har bryggts och ska bryggas i bryggpuben och ölet ska finnas tillgängligt enbart på Premier League-lagets hemmamatcher. Det ska påminna om Beavertowns storsäljare Neck Oil och givetvis hoppas man att lagets fans ska gilla ölet lika mycket som sitt lag.

Premiär för ölet blir det i helgen, då Tottenham tar emot serieledande Liverpool. Utan anfallsstjärnan Harry Kane i laget lär det bli en tuff uppgift, men blir det förlust kan kanske tränaren Jose Mourinho och spelarna trösta sig med ett Tottenham-öl efter matchen.