Superstjärnor lyfter öl under Super Bowl

Serena William är en av alla stjärnor som gör ölreklam under Super Bowl. Foto: Michelob.

Super Bowl är årets kanske viktigaste evenemang för annonsmakare. Då tar AB InBev hjälp av några av världens största sportstjärnor.

Super Bowl är finalen i den amerikanska fotbollsligan NFL och på söndag är det final då Tampa Bay Buccaneers spelar mot Kansas City Chefs. Matchen är en av de absolut största sporthändelserna i världen under året och reklamplatserna kostar massor med pengar.

För AB InBev är det en självklarhet att finnas med och den här gången lyfter man bland annat fram ölet Michelob Ultra. Det görs med ett imponerade team med superstjärnor från sportens värld.

Serena Williams, tennis, Anthony Davis, basket, Peyton Manning, amerikansk fotboll, Brooks Koepka, golf, Jimmy Butler, basket, och Alex Morgan, fotboll, finns alla med i reklamfilmen Happy. Där är temat att glädjen skapar framgång i de olika sporterna och för Michelob Ulta lär detta innebära ännu bättre försäljning.

Ölet är det procentuellt sett snabbast växande av de stora ölen och det är nu det näst bäst säljande ölet i USA. Bara Bud Light säljer bättre.

Här kan du se reklamfilmen: