Succé när bryggpuben i Majorna invigdes

Bildspel

Bild 2 av 13

Tobbe Johansson, Martin Karlsson, Anna-Cajsa Nurman, Crippa Odin och Johan Lundin var förstås alla väldigt glada för det stora intresset.

Ordet succé räcker nästan inte när det gäller Majornas Bryggeris premiär för bryggeripuben i Göteborg i fredags. Kön ringlade lång utanför även långt efter öppning.

När stadsdelen Majorna i fredags fick sin första bryggeripub med fulla rättigheter var det riktigt många som var nyfikna. Inför öppningen 18.00 var det riktigt lång kö utanför ingången, och när det var fullt inne i lokalen var det fortfarande en hel del nyfikna som väntade i kö.

– Jätteroligt med sådant intresse, det känns förstås bra, sade Johan Lundin, en av delägarna, innan han rusade vidare och hjälpte till under invigningskvällen.

En annan av delägarna, Crippa Odin, tog plats bakom baren och där var det fullt upp att göra under hela kvällen. Satsningen på bryggeripuben innebär också att Majornas Bryggeri nu kan brygga betydligt mycket mer öl. Målet är förstås att sälja så mycket som möjligt i sin egen pub, men givetvis också på andra ställen.

I början av december är det planerat för den första bryggningen på den nya utrustningen.

Beernews var förstås på plats under invigningskvällen och här ovan ser du bilderna från premiärfesten.