Stigbergets fortsätter snabba expansionen

Rebecca Norman, här till höger i bilden, har lämnat Dugges, där den här bilden är tagen, för att börja på Stigbergets Bryggeri i stället. Foto: Peter Lindh

Stigbergets Bryggeri fortsätter att växa. Senast i raden in är Rebecca Norman, med ett förflutet på ett annat Göteborgsbryggeri.

Sedan Stigbergets Bryggeri flyttade från Majorna till Partihallarna i Göteborg har det varit en ständig tillväxt både vad gäller produktionsvolymer.

Nyligen anställdes Rebecca Norman som tidigare jobbade på Dugges i Landvetter.

– Vi utökar kontinuerligt hela tiden, men detta är en deltidstjänst till Blomstergatan för att möjliggöra att Dan, vår kvalitetsansvarige, får mer tid för långsiktigt kvalitetsarbete med uppföljning och så vidare, säger Nils Hultkrantz på Stigbergets.

– Vi är nog 34 anställda nu. Det har väl trillat in drygt 20 personer i lite olika omgångar sedan flytten till Partihallarna 2018

De flesta finns på Blomstergatan vid Partihallarna, men några jobbar på Stigbergets andra bryggerianläggning.

– På Ringön jobbar det fem personer inklusive Ida Ivarsson, som nu mest bara kommer bränna sprit. Alla andra jobbar på stora.

Och på tal om Ringön, när Stigbergets etablerade sig där var tanken att det skulle bli en restaurang också. Men än så länge har pandemin satt stopp, hur går det?

– Ja, det är den ständiga frågan. Vi siktar på det iallafall. Vet mer i vår.