Så mycket pengar drogs in under festen

Thomas Lundin var en av många som besökte Beernews ettårsfest och bidrog till att dra in pengar till välgörenheten. Foto: Ronny Karlsson.

Beernews ettårsjubileum handlade inte bara om god öl. Det blev riktigt många tusenlappar till välgörenhet också.

Ettårsfesten på Brewers Beer Bar blev en välbesökt tillställning med bland annat elva unika öl som hade premiär.

Allt överskott från kvällen ska nu gå till välgörenhet och det blev riktigt bra med pengar. Hela 47 414 kronor drogs det in under kvällen, då inräknat den jästank som auktionerades ut under kvällen. Den tanken hade skänkts av Nilssons Industriservice.

– Jättekul att göteborgarna ställde upp så här mycket på en tisdag. Vi fick jobba hårt och springa lite extra den här kvällen men vi gjorde det med glädje då det var för en god sak, säger Victor Dahlberg, en av delägarna på Brewers Beer Bar.

Tre olika organisationer får ta del av pengarna. Personalen på Brewers Beer Bar beslutade sig för att skänka all dricks från ettårsfesten till organisationen Giving People. Giving People får också en tredjedel av de övriga pengarna, precis som Nattvandrarna och FemAle.

Det gör att pengarna fördelas så här:

Giving People 18 916 kronor

Nattvandrarna 14 249 kronor

FemAle 14 249 kronor

– Vi är otroligt glada och stolta över att få bidra med pengar till de här organisationerna och givetvis vill vi tacka alla som kom och bidrog till den fantastiska festen, säger Ronny Karlsson på Beernews.

Här kan du se bilderna från jubileumskvällen.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Så mycket pengar drogs in under festen

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer