Rekordtryck inför nästa års Brewskival

Erika Merkaert, Heidi Svensson och Inger Valencia var tre av alla som hade roligt på Brewskival i augusti. Nu är biljetterna för nästa år tillgängliga. Foto: Ronny Karlsson.

I fjol sålde Brewskival 300 Early Bird-biljetter. I går såldes 500 på en dag inför nästa års festival. Den som vill ha en sådan biljett bör alltså skynda sig.

Under söndagen släpptes biljetterna till Brewskival 2020 och intresset var på topp. Inte minst var det Early Bird-biljetter, som ger möjlighet att komma in tidigare på festens båda dagar, som det var intresse för.

I fjol satte man taket på 300 Early Bird-biljetter. I år släpper man 800 och hela 500 av dom såldes under söndagen.

– Det är rekordförsäljning på första dagen och det känns fantastiskt. Brewskivals femårsjubileum kommer att bli magiskt och en folkfest, kommenterar Marcus Tybell.

Under årets Brewskival i slutet av augusti var det nästan 8000 personer på plats under de två dagarna och det var nytt besöksrekord då. Nu talar mycket för att det blir ännu fler när Brewskival firar fem år i slutet av augusti nästa år.

Den som vill ha Early Bird-biljetter får dessutom skynda sig. När de 800 biljetterna är sålda ser det inte ut att bli fler sådana biljetter. Även de vanliga biljetterna sålde bra under söndagen, när biljetterna släppts.