Populära bryggeriet stänger i San Diego

Melvin Brewing Company stänger i San Diego. Foto: Melvin Brewing Company.

De satsade rejält med en bryggeripub mitt inne i San Diego. Men efter bara ett drygt år är det dags för Melvin Brewing Company att lämna staden.

Det var i november 2018 som Melvin Brewing Company öppnade med dunder och brak i San Diego. Mitt inne i staden satsade man på en stor lokal med bryggeri, restaurang och pub.

Men redan efter ett drygt år är det dags att avsluta satsningen. Stället stängs med omedelbar verkan och ingen vet i dagsläget vad som kommer att hända med lokalerna.

Även Duck Foot Brewing, Little Miss Brewing och Amplified Ale Works har öppnat barer i närheten och kanske blev konkurrensen för tuff för det Wyoming-baserade företaget.

Nu står alltså en attraktiv lokal i San Diego tom och lokalen är anpassad för en bryggeripub. Frågan är bara om någon vågar satsa där, med 160 bryggerier i San Diego och med en konkurrens som ökar hela tiden.

Nyheten från bryggeriet kommunicerades av grundaren Jeremy Tofte på Facebook:

”Melvin Brewing San Diego has decided to close its doors. It has been an absolute pleasure being part of the East Village Neighborhood and all that it has to offer. We would like to thank our amazing staff, our regulars and locals, and the brewing community of San Diego for your support. Let the Madness live on! Cheers.”