Omnipollo bland världens tio bästa

Omnipollo fortsätter att fira framgångar. Nu rankas man som en av världens tio bästa ölproducenter. Sammanlagt finns tre svenska representanter med på topp-100.

Omnipollo, Dugges och Stigbergets. Där har du de tre svenska representanterna som finns med på Ratebeers lista med världens bästa bryggerier under 2017.

Allra bäst placerar sig Omnipollo med en imponerande sjätteplats. En mycket imponerande placering och Omnipollo placerar sig näst bäst av alla när det gäller ölproducenter som inte har sitt säte i USA. Bara brittiska Cloudwater hamnar före.

Även Göteborgsbryggerierna Stigbergets och Dugges har tagit sig in på listan för de 100 bryggerier som fick bäst betyg av Ratebeers användare under 2017. De båda var, precis som Omnipollo, med på listan även i fjol.

Allra bästa placerade sig inte helt oväntat Hill Farmstead, och här är de tio bästa:

1. Hill Farmstead Brewery

2. Cloudwater Brew Co

3. Trillium Brewing Company

4. AleSmith Brewing Company

5. Cycle Brewing

6. Omnipollo

7. Other Half Brewing

8. Cigar City Brewing

9. Mikkeller

10. Evil Twin Brewing

Ratebeer har också listat bästa öl, bästa ölproducent och bästa nya ölproducent för 2017 i respektive land. För Sverige blev bästa öl Omnipollo/Siren/Dave Strachan Lorelei – Barrel Aged Extra Maple. Bästa ölproducent blev Omnipollo och bästa nya ölproducent blev Frequency Beer Works.