Beernews Podcasts

Beernews har två poddar, en som alla kan lyssna på och en som är exklusiv för våra bästa ölkompisar – Beernews patrons.

 

Varje månad bjuder vi in en spännande gäst som snackar och skålar med Beernews art director och skribent Tobias Janius. De båda poddarna spelas in samtidigt men har lite olika teman. Båda bjuder dock på lättsam och lagom lyssning för alla som gillar öl.

 

På väg till jobbet, under löprundan eller till afterworken – avsnitten är ungefär lika långa som tiden det tar att avnjuta en god öl och ger lyssnaren en lite mer nyanserad bild av gästens bakgrund och personlighet. Alla medverkande har en speciell relation till öl och ölkultur på ett eller annat sätt.

 

 

Beernews Afterwork
Tobias Janius bjuder en gäst på en afterwork-öl och snackar om livet som sker efter att man stämplat ut från sitt dagliga arbete. Du kan lyssna på Beernews Afterwork på Spotify, Apple Podcasts eller genom andra podcastspelare via RSS (https://anchor.fm/s/f681de58/podcast/rss).

 

I podden väljer gästerna och programledaren ut musik till ett öl. På med hörlurarna, häll upp ölen och lyssna på spellistan för alla avsnitt här på Spotify. Om du vill veta vilken låt som passar till vilket avsnitt och vilken öl – ta en titt på den här listan.

 

 

Beernews Deluxe
Här får alla som är medlemmar i Beernews Patreon tillgång till bonusmaterial från inspelningen av Beernews Afterwork i form av en mer renodlad intervjupodd. Samtalet handlar i huvudsak om öl ur gästens perspektiv.

 

Vill du lyssna på Beernews Deluxe? Bli medlem i Beernews Patreon via patreon.com/beernews. Då bidrar du även till att Beernews kan fortsätta att vara en nyfiken, granskande och inspirerande röst i ölets tjänst.