Annonsera hos Beernews

 

Nå alla som är törstiga på ölnyheter!

När du väljer att annonsera på Beernews, når du hjärtat av en unik och passionerad publik som är nyfikna på nya smak- och nöjesupplevelser. Här får de nyheter och inspiration om öl, dryck, mat, uteställen, mässor och festivaler. Vår läsekrets är ofta starka inspiratörer och påverkare bland vänner och bekanta, vilket ger extra spridning åt ditt varumärke och budskap.

 

Säkra plats på Systembolaget

Bryggeri, sprittillverkare eller importör? En annons med länk till Systembolaget är ett effektivt sätt att öka försäljningen och säkra en plats för era produkter i Systembolagets fasta sortiment.

 

Betala för en period – visa en eller flera annonser

Vår annonsmodell är enkel, du betalar bara för faktiska annonsvisningar. Dessa visningar kan fördelas hur ni vill under annonsperioden. Vill ni till exempel ha flera annonser samtidigt som delar på sidvisningarna så är inte det några problem. Ni kan även byta ut eller lägga till annonser när ni vill under en annonsperiod.

 

Kontakta oss om annonsering 

Tveka inte att höra av dig, vi skräddarsyr gärna unika annonspaket. Ett tips är att bli företagssupporter – då får ni rabatt på all annonsering under året.

Vill du ha vårt mediakit med priser, trafikdata och info? Kontakta oss på: annons@beernews.se

 

Annonsformat

Följande displayformat finns tillgängliga på Beernews.se och i vårt nyhetsbrev.

 

Banner När du köper en banner på Beernews så har den inte en statisk placering. Den dyker istället löpande i flödet på sajten så att läsaren ser din annons flera gånger under ett besök.

Banner mobil 640×640 px

Banner desktop 1456×420 px

 

Take-over En take-over ger er möjlighet att dominera Beernews under tid. Det innebär att alla besökare ser annonsen innan de går in på startsidan, vilket ger maximal synlighet.

Take-over mobil 700×1000 px

Take-over desktop 1920×1088 px

 

Outsider (Syns inte i mobilen) Ett prisvärt alternativ för dig som vill nå människor i ölbranschen, t.ex jobb- och utbildningsannonser eller B2B. Placeras till höger om artiklarna på desktop.

Outsider desktop 600×500 px

 

Nyhetsbrev Nyhetsbrevet går ut en gång i veckan till Beernews prenumeranter. Brevets öppningsgrad och click rate är högt över genomsnittet för liknande utskick.

Nyhetsbrev 728 × 210 px