Nu kan du hjälpa och bli en superhjälte

Nu kan du bli en superhjälte på en öletikett. Foto: Östersundsbryggerier.

Vill du bli en superhjälte på en öletikett och samtidigt bidra till välgörenhet? Nu har du chansen i samband med Musikhjälpen.

Musikhjälpen sänds varje år i december och i år går de insamlade pengarna till verksamheter som passar in under parollen ”Sex är inte ett vapen”.

Runt om i landet skapas det insamlingar och auktioner för att bidra och Östersundsbryggerier, där även varumärket Jemtehed & Brande ingår, har hittat ett speciellt sätt att hjälpa till.

Under våren ska de nämligen släppa en ny pale ale och nu har du chansen att vara med på etiketten i form av en superhjälte. Den som bjuder mest på auktionen har också möjlighet att vara med och påverka bryggningen.

”Högsta budet vinner alltså möjlighet att, inte bara påverka hur ölen skall smaka utan även att bli förevigad av vår eminente tecknare och i tight spandex fronta vår nya öl, på alla de försäljningsställen som finns möjliga! Vi snackar, systembolagsbutike roch krogar med mera! Man får ju naturligtvis även vara med att buda som företag, om man känner att företaget är värt en Superhjälte”, skriver bryggeriet i en beskrivning till auktionen.

I skrivande stund ligger högsta budet på 5400 kronor och auktionen pågår till den 18 december.