Nu kan du brygga öl i världsklass hemma

Russian Rivers Pliny The Elder smakar utsökt på bryggeripuben i Santa Rosa. Nu är frågan om du kan göra den ölen lika god hemma. Foto: Ronny Karlsson.

Nu kan hembryggare i hela världen brygga öl precis som de bästa amerikanska bryggerierna. 50 recept, ett från varje delstat, har släppts av den amerikanska hembryggarföreningen.

Nästan alla hembryggare bär på en dröm att en dag göra öl kommersiellt och även att hitta det recept som ska slå världen med häpnad. Har du inte lyckats hitta dit ännu kan du nu i alla fall brygga öl precis som de bästa bryggerierna i USA.

Den amerikanska hembryggarföreningen har nämligen släppt 50 ölrecept, ett från varje delstat, och där finns några av de mest hyllade ölen med.

Bells Two Hearted Ale, Russian River Pliny The Elder, Left Hand Milk Stout och Three Floyds Alpha King är bara några av de goda öl som du nu kan skapa själv där hemma.

Amerikanska hembryggarföreningen uppskattar att det finns över 1,2 miljoner hembryggare i USA, och den här satsningen gör man för att inspirera och underlätta för de personerna.

Här hittar du alla 50 recepten, lycka till!

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Nu kan du brygga öl i världsklass hemma

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer