Monks planerar jubileum på Wallingatan

Monks Cafe på Wallingatan i Stockholm närmar sig sitt 10-årsjubileum. För att fira det bjuds på både god och billig öl under de sista dagarna i september.

Monks Wallingatan är känt för de allra flesta ölälskare i Stockholm. Med tiden har konceptet utvecklats och i dag finns ett antal olika barer och butiker inom företaget.

Den sista helgen planeras det för ett tioårsjubileum på Wallingatan. Enligt deras Facebooksida blir det bland annat tio fatöl från det tyska bryggeriet Riegele, och dessutom kommer representanter från det tyska bryggeriet att vara på plats.

Ett antal bryggerier har bryggt specialöl för eventet och priserna på öl blir väldigt osvenska under firandet. Eller vad sägs om 30 kronor för fatölen, och samma pris för de allra flesta flaskorna i Monks Blend-serie. För att få dessa priser krävs en talong som kan hämtas via Monks Facebooksida.

Jubileet ska också firas med musik. En av kvällarna kommer vissångaren Mathias G Pettersson göra tolkningar av Bellman, Cornelis och Dan Andersson.

Hela firandet pågår 28 september till 1 oktober.